Εταιρικό Προφίλ

Ο ΣΥΝ.Π.Ε (Συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης) «ΕΡΜΗΣ» εδρεύει στα Χανιά στην λεωφόρο Μουρνιών 38. Ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1982 από περίπου 20 συναδέλφους που είχαν ως όραμα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις μετακινήσεις του Χανιώτικου κοινού με τον χαρακτήρα του ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ και την επωνυμία «ΕΡΜΗΣ».

Χρησιμοποιώντας τότε την επαναστατική για την εποχή τεχνολογία του ασύρματου (αρχικά CB και κατόπιν VHF), τα απλά αναλογικά τηλέφωνα (έχοντας δύο αρχικά τηλεφωνικές γραμμές) και δύο υπάλληλους στο τηλεφωνικό κέντρο, προσπάθησαν επιτυχώς να βελτιώσουν την δουλεία τους αλλά και την εξυπηρέτηση των Χανιωτών συμπολιτών μας. Λόγο τον περιορισμένων δυνατοτήτων των αυτοκινήτων εκείνης της εποχής αλλά και γενικά του εξοπλισμού που διέθεταν, οι υπηρεσίες που προσέφερα στο επιβατικό κοινό των Χανιών ήταν περιορισμένες σε απλές μετακινήσεις, οι οποίες βέβαια (για την εποχή εκείνη) δεν παύει να ήταν πρωτοποριακές. Περνώντας τα χρόνια τα μέλη (συνάδελφοι) του Ράδιο Ταξί «ΕΡΜΗΣ» αυξανόταν όπως και οι ανάγκες των μετακινήσεων και των υπηρεσιών που έπρεπε να παρέχουμε στους Χανιώτες συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν πριν από περίπου έξη (6) χρόνια αναβαθμίσαμε το Ράδιο Ταξί μας σε Συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης, κρατώντας την ίδια γνωστή, αγαπητή και γεμάτη εμπιστοσύνη, στο επιβατικό κοινό των Χανίων, επωνυμία «ΕΡΜΗΣ». Όπως τότε έτσι και σήμερα πρωτοπορούμε για άλλη μία φορά, μέσο της ψηφιακής τεχνολογία και του διαδικτύου και αλλάζουμε τον τρόπο διαχείρισης του στόλου μας, από τον ασύρματο σε τηλεματική μέσω tablet σύμφωνα με της εξελίξεις της εποχής και με γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας προ τους Χανιώτες και λοιπούς συμπολίτες μας, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του τόπου μας από όλη την Ευρώπη τον κόσμο και την Ελλάδα κατά τους θερινούς μήνες του χρόνου, αλλά και την δικιά μας διευκόλυνση κι απλοποίηση του επαγγέλματος μας ώστε να μπορούμε πιο ξεκούραστα και άνετα να εξυπηρετούμε τους πλάτες μας. Ο συνεταιρισμός ΤΑΞΙ «ΕΡΜΗΣ» είναι από τους πιο παλιούς και έμπυρους, στο χώρο του μεταφορικού έργου στην Ελλάδα, αλλά και ένας από τους πρώτους και ελάχιστους που έχουν περάσει στην μοντέρνα ψηφιακή τεχνολογία τα τελευταία τρία (3) χρόνια, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες του. Αποτελείτε από 150 καινούρια (πενταετίας) καθαρά αυτοκίνητα κάθε τύπου όπως VIP, Πολυμορφικά, Υβριδικά κ.τ.λ. και από περίπου 270 επαγγελματίες οδηγούς κατάλληλους να σας μεταφέρουν με ασφάλεια οπουδήποτε στην Κρήτη, αλλά και να σας ξεναγήσουν σε Αυτήν στην γλώσσα που σας εξυπηρετεί όπως π.χ. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα κ.τ.λ. Τα γραφεία του συνεταιρισμού στελεχώνονται από επτά (7) άρτια καταρτισμένες και με πολυετή εμπειρία στο χώρο υπάλληλους από τις οποίες 2 στο λογιστήριο και 5 τηλεφωνήτριες, έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, είτε σε μία από τις 25 περίπου τηλεφωνικές γραμμές, που έχει για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ο συνεταιρισμός, είτε στα Fax και τα email σας. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξετε και σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση αλλά και από της τιμές μας.

Με Εκτίμηση ΣΥΝ.Π.Ε «ΕΡΜΗΣ»

Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναφερθεί και η δυνατότητα κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο, με χρήση του πενταψήφιου αριθμού 18300, εντός του νομού, αριθμός ο οποίος ισχύει και σε κινητό τηλέφωνο.