Ηράκλειο – Μουσείου Κνωσού – Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

image27Στο Ηράκλειο, μπορείτε να επισκεφτείτε το Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού. Στο τεράστιο αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού τα σημαντικότερα μνημεία που ο επισκέπτης θα πρέπει να φροντίσει είναι το τεράστιο ανάκτορο της Κνωσού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο και το πιο λαμπρό από όλα τα κέντρα της μινωικής εξουσίας. Η «Royal Villa» του 14ου αιώνα π.Χ. ότι αυτό είναι το σπίτι ένα σημαντικό μέλος της αριστοκρατίας.

image26Επίσης, το «Σπίτι του Αρχιερέα» , η «Οικία των Τοιχογραφιών» και το «Hospice» καθώς και το «Βασιλικό Τάφο» θεωρούνται σημαντικά αρχιτεκτονικά σύνολα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου το οποίο ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Τα εκθέματα προέρχονται αποκλειστικά από την Κρήτη, από όλες τις περιοχές που εχουν ανασκαφεί μέχρι σήμερα στο έδαφος του νομού και καλύπτουν όλες τις περιόδους της ιστορίας του νησιού από τους νεολιθικούς έως ελληνο – ρωμαϊκή εποχή.

Αυτή η εκδρομή είναι περίπου 5,30 έως 6 ώρες και το κόστος είναι  210 €

Κάνετε κράτηση της εκδρομής / δείτε σχόλια πελατών

Για να καλέσετε εύκολα ένα από τα ταξί μας, κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας ένα από τα δύο παρακάτω λογισμικά.

 

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.
Επίσης, δείτε/προμηθευτείτε μια εκδρομή ή διαδρομή από εδώ