Κάντανος – Παλαιόχωρα

image15Κάντανος το χωριό είναι κτισμένο σε μια περιοχή γεμάτη από ελαιόδεντρα, το οποίο κάνει το περιβάλλον πολύ ήπιο και γραφικό. Διατηρεί το πανάρχαιο όνομά του , και είχε δραστηριοποιηθεί τόσο στα βυζαντινά χρόνια όσο και κατά τη διάρκεια της Ενετοκρατίας. Η Κάντανος έχει αρκετές βυζαντινές εκκλησίες που χρονολογούνται από τον 13 ο – 15 ο αιώνα, που αξίζει να δείτε, τόσο για την αρχιτεκτονική τους και τις εικόνες τους.

image16Η παραλία της Παλαιόχωρας βρίσκεται 79 χιλιόμετρα από τα Χανιά στα Νότια, έχει ίσως τις καλύτερες παραλίες στην Κρήτη που εκτείνονται σε 18 χιλιόμετρα εκατέρωθεν της Παλαιόχωρας .’Αλλες έχουν βότσαλα και άλλες είναι αμμώδεις παραλίες. «Παχιά Άμμος» είναι η κύρια παραλία της Παλαιόχωρας, σε μια μεγάλη αμμώδη ωραία παραλία που όμως επηρεάζεται από τους Νότιους ανέμους που δημιουργούν μεγάλα κύματα όταν φυσούν, δίνοντας στο χώρο ένα εξωτικό στυλ. Καλά οργανωμένη, προσφέρει δυνατότητες διαμονής, φαγητό και ποτό και διευκολύνσεις για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Αυτή η εκδρομή είναι περίπου 4,30 έως 5 ώρες και το κόστος είναι 130 €

Κάνετε κράτηση της εκδρομής / δείτε σχόλια πελατών

Για να καλέσετε εύκολα ένα από τα ταξί μας, κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας ένα από τα δύο παρακάτω λογισμικά.

 

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.
Επίσης, δείτε/προμηθευτείτε μια εκδρομή ή διαδρομή από εδώ