Ξενοδοχείο Avra City

avra 2 avra city1

Απολαύστε την παραμονή σας στην πόλη των Χανίων στο ξενοδοχείο Avra City, στην καρδιά της πόλης. Τα άνετα πολυτελή Standard Rooms και οι Junior Suites, η δωρεάν σύνδεση Wi-Fi και η δωρεάν παροχή ιδιωτικού εσωτερικού γκαράζ προσφέρουν την ασφάλεια και την άνεση που αναζητάτε σε μια επίσκεψή σας στην πόλη των Χανίων, εξασφαλίζοντας τη δική σας ευχαρίστηση.

Σε μια ιδανική περιοχή του κέντρου της μοντέρνας πόλης των Χανίων, ενός από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, το ξενοδοχείο Avra City παρέχει στους επισκέπτες του άμεση πρόσβαση στο πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης, μένοντας ταυτόχρονα μακριά από το θόρυβο του κέντρου, εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο και ζεστό περιβάλλον, προσφέροντας προσωπικές υπηρεσίες για όλους τους επισκέπτες που φιλοξενούνται στα 15 Standard Δωμάτια και τις 5 Junior Σουίτες του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Δημοτικό Κήπο των Χανίων, δίνοντάς σας απλόχερα την ηρεμία που μόνο η φύση προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη, ενώ μερικά μόλις μέτρα πιο κάτω βρίσκεται το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς.

0 Comments

Leave a reply

Για να καλέσετε εύκολα ένα από τα ταξί μας, κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας ένα από τα δύο παρακάτω λογισμικά.

 

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.
Επίσης, δείτε/προμηθευτείτε μια εκδρομή ή διαδρομή από εδώ