Ζημιά και τρακάρισμα…

Ξεκινήσατε για τον προορισμό σας και το αυτοκίνητο σας έπαθε κάποια ζημιά (λάστιχο, σας άφησε από βενζίνη); Μην απελπίζεστε γιατί το ραδιοταξί «ΕΡΜΗΣ» είναι στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει. Τηλεφωνήστε μας, δώστε μας την διεύθυνση που βρίσκεστε και πριν το καταλάβετε θα έρθουμε και λόγω της εμπειρίας ετών που διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να σας βρούμε τη λύση στο πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας. Αν η λύση δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί άμεσά, θα σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας. Παράλληλα μπορούμε να σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την επιδιόρθωση της ζημιάς και τους επαγγελματίες που πρέπει να απευθυνθείτε.

Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ραδιοταξί «ΕΡΜΗΣ» σε περίπτωση τρακαρίσματος, καθώς μπορεί να σας μεταφέρει στον προορισμό που επιθυμείτε και να σταθεί δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της επισκευής του αυτοκινήτου σας συστήνοντας σας τους καταλληλότερους επαγγελματίες στην πόλη των Χανίων.

Για να καλέσετε εύκολα ένα από τα ταξί μας, κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας ένα από τα δύο παρακάτω λογισμικά.

 

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.
Επίσης, δείτε/προμηθευτείτε μια εκδρομή ή διαδρομή από εδώ