Ψαροταβέρνα Θαλασσινό Αγέρι

Thalasino AgeriΣτη γειτονιά των Ταμπακαριών στην παλιά αρχοντική συνοικία της Χαλέπας, θα βρείτε το πιο γραφικό εστιατόριο της πόλης των Χανίων, ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Το «Θαλασσινό Αγέρι» αποτελεί κοινό μυστικό των καλοφαγάδων, ιδανικό για ένα ειδυλλιακό δείπνο υπό τον παφλασμό τον κυμάτων.

Η θέα στη θάλασσα είναι μαγευτική και η μεσογειακή κουζίνα θα δελεάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φρέσκα ψάρια, καλοψημένο χταπόδι και καλαμάρι, αστακούς και κολοχτύπες με ζυμαρικά, μαρίδες, μοναδική αχινοσαλάτα, χωριάτικο ψωμί και δροσερές σαλάτες με τη συνοδεία της θαλασσινής αύρας συνθέτουν τα στοιχεία του καλύτερου δείπνου στην πόλη των Χανίων.

Τα ταμπακαριά, τα ερειπωμένα, ακατοίκητα κτίρια στον τόπο που βρίσκεται το «Θαλασσινό Αγέρι» διατηρούν ακέραια την επιβλητική αρχιτεκτονική τους και αποτελούν μνημεία της βιομηχανικής ιστορίας του τόπου. Συνθέτουν το κινηματογραφικό σκηνικό του δείπνου σας στο «Θαλασσινό Αγέρι» και το μετατρέπουν σε εμπειρία εκεί που σκάει το κύμα!

 

Για να καλέσετε εύκολα ένα από τα ταξί μας, κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, επιλέγοντας ένα από τα δύο παρακάτω λογισμικά.

 

 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.
Επίσης, δείτε/προμηθευτείτε μια εκδρομή ή διαδρομή από εδώ